Privaatsuspoliitika

Viimati uuendatud: juuni 30, 2023

Käesolevas privaatsuspoliitikas kirjeldatakse meie poliitikaid ja menetlusi teie andmete kogumise, kasutamise ja avalikustamise kohta, kui kasutate teenust, ning antakse teile teavet teie privaatsusõiguste kohta ja selle kohta, kuidas seadus teid kaitseb.

Me kasutame teie isikuandmeid teenuse pakkumiseks ja parandamiseks. Teenust kasutades nõustute teabe kogumise ja kasutamisega vastavalt käesolevale privaatsuspoliitikale.

Tõlgendamine ja mõisted

Suuline tõlge

Sõnadel, mille algustäht on suurtähtedega, on järgmistel tingimustel määratletud tähendus. Järgmistel mõistetel on sama tähendus, olenemata sellest, kas nad esinevad ainsuses või mitmuses.

Määratlused

Käesoleva privaatsuspoliitika kohaldamisel:

Konto – ainulaadne konto, mis on loodud teile meie Teenusele või selle osadele juurdepääsuks.

Ettevõte (käesolevas lepingus nimetatakse kas “ettevõte”, “meie”, “meid” või “meie”) viitab Ethereum iFex Ai Ltd, 1 Raffles Place, Singapore, 048616.

GDPRi kohaldamisel on ettevõte vastutav töötleja.

Küpsised on väikesed failid, mille veebileht paigutab teie arvutisse, mobiilseadmesse või mõnda muusse seadmesse ja mis sisaldavad muu hulgas andmeid teie sirvimisajaloo kohta sellel veebilehel.

Riik viitab Ühendkuningriigile

Andmekaitse üldmääruse (GDPR) kohaldamisel tähendab vastutav töötleja ettevõtet kui juriidilist isikut, kes üksi või koos teistega määrab kindlaks isikuandmete töötlemise eesmärgid ja vahendid.

Seade tähendab mis tahes seadet, mis võimaldab juurdepääsu teenusele, näiteks arvutit, mobiiltelefoni või digitaalset tahvelarvutit.

Facebooki fännileht on avalik profiil nimega Ethereum iFex Ai FB Page, mille ettevõte on spetsiaalselt loonud Facebooki sotsiaalvõrgustikus.

Isikuandmed on igasugune teave, mis on seotud tuvastatud või tuvastatava isikuga.

GDPRi kohaldamisel on isikuandmed mis tahes teave teie kohta, nagu nimi, identifitseerimisnumber, asukohaandmed, veebitunnus või üks või mitu füüsilise, füsioloogilise, geneetilise, vaimse, majandusliku, kultuurilise või sotsiaalse identiteediga seotud tegurit.

Teenus viitab veebisaidile.

Teenuseosutaja – füüsiline või juriidiline isik, kes töötleb andmeid ettevõtte nimel. See viitab kolmandatele ettevõtetele või üksikisikutele, keda ettevõte kasutab teenuse osutamise hõlbustamiseks, teenuse osutamiseks ettevõtte nimel, teenusega seotud teenuste osutamiseks või ettevõtte abistamiseks teenuse kasutamise analüüsimisel. GDPRi kohaldamisel käsitatakse teenusepakkujaid andmetöötlejatena.

Kolmanda osapoole sotsiaalmeedia teenus viitab mis tahes veebisaidile või mis tahes sotsiaalvõrgustiku veebisaidile, mille kaudu kasutaja saab Teenuse kasutamiseks sisse logida või konto luua.

Kasutusandmed viitavad automaatselt kogutud andmetele, mis on saadud kas teenuse kasutamisel või teenuse infrastruktuurist (näiteks lehekülje külastamise kestus).

Veebisait viitab Ethereum iFex Ai, mis on kättesaadav aadressil https://btcloophole.cloud

Te – üksikisik, kes kasutab Teenust, või ettevõte või muu juriidiline isik, kelle nimel selline isik Teenusele juurde pääseb või seda kasutab, vastavalt vajadusele.

GDPR (isikuandmete kaitse üldmäärus) kohaselt võib teid nimetada andmesubjektiks või kasutajaks, kuna te olete isik, kes kasutab teenust.

Teie isikuandmete kogumine ja kasutamine

Kogutud andmete liigid

Isikuandmed

Meie teenuse kasutamise ajal võime paluda teil esitada meile teatud isikuandmeid, mida saab kasutada teiega kontakteerumiseks või teie tuvastamiseks. Isikuandmeid võivad olla muu hulgas järgmised:

E-posti aadress

Ees- ja perekonnanimi

Telefoninumber

Kasutusandmed

Kasutusandmed

Kasutusandmeid kogutakse automaatselt teenuse kasutamisel.

Kasutusandmed võivad sisaldada sellist teavet nagu teie seadme internetiprotokolli aadress (nt IP-aadress), brauseri tüüp, brauseri versioon, meie teenuse leheküljed, mida te külastate, teie külastuse kellaaeg ja kuupäev, nendel lehekülgedel veedetud aeg, unikaalsed seadme tunnused ja muud diagnostilised andmed.

Kui kasutate Teenust mobiilseadme kaudu, võime koguda teatud teavet automaatselt, sealhulgas, kuid mitte ainult, teie kasutatava mobiilseadme tüüpi, teie mobiilseadme unikaalset ID-d, teie mobiilseadme IP-aadressi, teie mobiilse operatsioonisüsteemi, kasutatava mobiilse internetibrauseri tüüpi, unikaalseid seadme identifikaatoreid ja muid diagnostilisi andmeid.

Samuti võime koguda teavet, mida teie brauser saadab, kui külastate meie Teenust või kui sisenete Teenusele mobiilseadme kaudu.

Jälitustehnoloogiad ja küpsised

Me kasutame küpsiseid ja sarnaseid jälgimistehnoloogiaid, et jälgida tegevust meie teenuses ja salvestada teatud teavet. Jälitustehnoloogiad, mida kasutatakse majakate, märgiste ja skriptide abil teabe kogumiseks ja jälgimiseks ning Meie Teenuse täiustamiseks ja analüüsimiseks.

Te võite anda oma brauserile korralduse keelduda kõikidest küpsistest või näidata, kui küpsised saadetakse. Kui te aga küpsiseid ei aktsepteeri, ei pruugi teil olla võimalik kasutada meie teenuse mõningaid osi.

Küpsised võivad olla “püsivad” või “seansiküpsised”. Püsiküpsised jäävad teie personaalarvutisse või mobiilseadmesse ka siis, kui te ei ole võrgus, samas kui seansiküpsised kustutatakse kohe, kui te sulgete oma veebilehitseja. Lisateave küpsiste kohta: Kõik küpsiste kohta.

Me kasutame nii seansiküpsiseid kui ka püsiküpsiseid allpool sätestatud eesmärkidel:

Vajalikud / olulised küpsised

Tüüp: Küpsised: Seansiküpsised

Haldab: Us

Eesmärk: Need küpsised on olulised selleks, et pakkuda teile veebisaidi kaudu kättesaadavaid teenuseid ja võimaldada teil kasutada mõningaid selle funktsioone. Need aitavad autentida kasutajaid ja vältida kasutajakontode pettust. Ilma nende küpsisteta ei saa teie poolt soovitud teenuseid pakkuda ja me kasutame neid küpsiseid ainult selleks, et teile neid teenuseid pakkuda.

Küpsiste poliitika / teatis Küpsiste vastuvõtmine Küpsised

Tüüp: Küpsised: Püsivad küpsised

Haldab: Us

Eesmärk: Need küpsised tuvastavad, kas kasutajad on nõustunud küpsiste kasutamisega veebisaidil.

Funktsionaalsus Küpsised

Tüüp: Küpsised: Püsivad küpsised

Haldab: Us

Eesmärk: Need küpsised võimaldavad meil meeles pidada teie poolt veebilehe kasutamisel tehtud valikuid, näiteks teie sisselogimisandmeid või keele-eelistusi. Nende küpsiste eesmärk on pakkuda teile isikupärasemat kasutuskogemust ja vältida seda, et peate iga kord, kui kasutate veebisaiti, oma eelistusi uuesti sisestama.

Jälgimis- ja tulemuslikkuse küpsised

Tüüp: Küpsised: Püsivad küpsised

Haldab: Kolmandad osapooled

Eesmärk: Neid küpsiseid kasutatakse selleks, et jälgida teavet veebilehe külastatavuse ja selle kohta, kuidas kasutajad veebilehte kasutavad. Nende küpsiste abil kogutud teave võib otseselt või kaudselt tuvastada teid kui individuaalset külastajat. Seda seetõttu, et kogutud teave on tavaliselt seotud pseudonüümse identifikaatoriga, mis on seotud seadmega, mida kasutate veebisaidile juurdepääsuks. Me võime neid küpsiseid kasutada ka veebilehe uute lehekülgede, funktsioonide või uute funktsioonide testimiseks, et näha, kuidas meie kasutajad neile reageerivad.

Lisateavet meie kasutatavate küpsiste ja teie küpsistega seotud valikute kohta leiate meie küpsiste poliitikast või meie privaatsuspoliitikast jaotisest “Küpsised”.

Teie isikuandmete kasutamine

Ettevõte võib kasutada isikuandmeid järgmistel eesmärkidel:

  • Teenuse pakkumiseks ja hooldamiseks, sealhulgas teenuse kasutamise jälgimiseks.
  • Teie konto haldamiseks: Teie registreerimise haldamine Teenuse kasutajana. Teie esitatud isikuandmed võivad anda teile juurdepääsu erinevatele teenuse funktsioonidele, mis on teile kui registreeritud kasutajale kättesaadavad.
  • Lepingu täitmiseks: teie poolt ostetud toodete, esemete või teenuste ostulepingu või mis tahes muu meiega teenuse kaudu sõlmitud lepingu väljatöötamine, täitmine ja täitmine.
  • Teiega ühendust võtta: Võtta Teiega ühendust e-posti, telefonikõnede, SMSi või muude samaväärsete elektrooniliste sidevahendite, näiteks mobiilirakenduse push-teavituste kaudu seoses uuenduste või informatiivsete teadetega, mis on seotud funktsioonide, toodete või lepinguliste teenustega, sealhulgas turvauuendustega, kui see on vajalik või mõistlik nende rakendamiseks.
  • Et edastada teile uudiseid, eripakkumisi ja üldist teavet teiste kaupade, teenuste ja ürituste kohta, mida me pakume ja mis on sarnased nendega, mida olete juba ostnud või mille kohta olete küsinud, välja arvatud juhul, kui olete otsustanud, et te sellist teavet ei soovi saada.
  • Teie taotluste haldamiseks: Et osaleda ja hallata teie taotlusi meile.

Me võime jagada teie isikuandmeid järgmistes olukordades:

  • Teenusepakkujatega: Me võime jagada Teie isikuandmeid Teenusepakkujatega, et jälgida ja analüüsida meie Teenuse kasutamist, võtta Teiega ühendust.
  • Äriülekannete puhul: Me võime jagada või edastada teie isikuandmeid seoses või läbirääkimiste käigus mis tahes ühinemise, ettevõtte varade müügi, rahastamise või meie ettevõtte või selle osa omandamise üle teisele ettevõttele.
  • Koos tütarettevõtetega: Sellisel juhul nõuame, et need partnerid järgiksid käesolevat privaatsuspoliitikat. Sidusettevõtete hulka kuuluvad meie emaettevõte ja mis tahes muud tütarettevõtted, ühisettevõtte partnerid või muud ettevõtted, mida me kontrollime või mis on meiega ühise kontrolli all.
  • Koos äripartneritega: Me võime jagada teie andmeid meie äripartneritega, et pakkuda teile teatud tooteid, teenuseid või kampaaniaid.
  • Teiste kasutajatega: kui te jagate isiklikku teavet või suhtlete muul viisil avalikes valdkondades teiste kasutajatega, võivad kõik kasutajad sellist teavet näha ja seda võib avalikult levitada väljaspool. Kui suhtlete teiste kasutajatega või registreerite end kolmanda osapoole sotsiaalmeedia teenuse kaudu, võivad teie kontaktid kolmanda osapoole sotsiaalmeedia teenuses näha teie nime, profiili, pilte ja teie tegevuse kirjeldust. Samuti saavad teised kasutajad vaadata teie tegevuse kirjeldusi, suhelda teiega ja vaadata teie profiili.

Teie isikuandmete säilitamine

Ettevõte säilitab teie isikuandmeid ainult nii kaua, kui see on vajalik käesolevas privaatsuspoliitikas sätestatud eesmärkidel. Me säilitame ja kasutame teie isikuandmeid ulatuses, mis on vajalik meie juriidiliste kohustuste täitmiseks (näiteks kui me peame teie andmeid säilitama kohaldatavate seaduste täitmiseks), vaidluste lahendamiseks ning meie juriidiliste lepingute ja põhimõtete jõustamiseks.

Ettevõte säilitab kasutusandmeid ka sisemise analüüsi eesmärgil. Kasutusandmeid säilitatakse üldiselt lühemat aega, välja arvatud juhul, kui neid andmeid kasutatakse meie teenuse turvalisuse tugevdamiseks või funktsionaalsuse parandamiseks või kui me oleme seadusega kohustatud neid andmeid säilitama pikema aja jooksul.

Teie isikuandmete edastamine

Teie andmeid, sealhulgas isikuandmeid, töödeldakse ettevõtte tegevuskohtades ja muudes kohtades, kus asuvad töötlemisega seotud osapooled. See tähendab, et seda teavet võidakse edastada ja säilitada arvutites, mis asuvad väljaspool teie riiki, provintsi, riiki või muud riiklikku jurisdiktsiooni, kus andmekaitseseadused võivad erineda teie jurisdiktsiooni omadest.

Teie nõusolek käesoleva privaatsuspoliitikaga, millele järgneb sellise teabe esitamine, kujutab endast teie nõusolekut selle edastamisega.

Ettevõte võtab kõik mõistlikult vajalikud meetmed, et tagada teie andmete turvaline ja käesoleva privaatsuspoliitikaga kooskõlas olev töötlemine ning teie isikuandmete edastamine organisatsioonile või riigile ei toimu, kui ei ole olemas piisavad kontrollid, sealhulgas teie andmete ja muude isikuandmete turvalisus.

Teie isikuandmete avalikustamine

Äritehingud

Kui ettevõte osaleb ühinemisel, omandamisel või varade müügil, võidakse teie isikuandmed edastada. Me teavitame teid sellest, enne kui teie isikuandmed edastatakse ja nende suhtes hakatakse kohaldama teistsugust privaatsuspoliitikat.

Õiguskaitse

Teatud tingimustel võib ettevõte olla kohustatud avalikustama teie isikuandmeid, kui seadus seda nõuab või kui see on vajalik vastuseks avaliku võimuorgani (nt kohus või valitsusasutus) põhjendatud nõudmisele.

Muud õiguslikud nõuded

Ettevõte võib avalikustada teie isikuandmeid heauskselt, kui ta usub, et selline tegevus on vajalik selleks, et:

  • Täitma õiguslikku kohustust.
  • Kaitske ja kaitske ettevõtte õigusi või vara.
  • ennetada või uurida võimalikke rikkumisi seoses teenusega.
  • Teenuse kasutajate või avalikkuse isikliku turvalisuse kaitsmine.
  • Kaitseb õigusliku vastutuse eest.

Teie isikuandmete turvalisus

Teie isikuandmete turvalisus on meie jaoks oluline, kuid pidage meeles, et ükski Interneti-ülekande või elektroonilise salvestamise meetod ei ole 100% turvaline. Kuigi me püüame kasutada teie isikuandmete kaitsmiseks kaubanduslikult vastuvõetavaid vahendeid, ei saa me tagada nende absoluutset turvalisust.

Üksikasjalik teave teie isikuandmete töötlemise kohta

Teenusepakkujatel on juurdepääs teie isikuandmetele ainult selleks, et täita oma ülesandeid meie nimel, ja nad on kohustatud neid mitte avaldama ega kasutama neid mis tahes muul eesmärgil.

Analüütika

Me võime kasutada kolmanda osapoole teenusepakkujaid, et jälgida ja analüüsida meie teenuse kasutamist.

Google Analytics

Google Analytics on Google’i pakutav veebianalüütika teenus, mis jälgib veebilehe liiklust ja esitab selle kohta aruandeid. Google kasutab kogutud andmeid meie teenuse kasutamise jälgimiseks ja jälgimiseks. Neid andmeid jagatakse teiste Google’i teenustega. Google võib kogutud andmeid kasutada oma reklaamivõrgu reklaamide kontekstualiseerimiseks ja isikupärastamiseks.

Te saate loobuda oma tegevuse kättesaadavaks tegemisest Teenuses Google Analyticsi jaoks, paigaldades Google Analyticsi loobumise brauserilisandi. Lisavõimalus takistab Google Analyticsi JavaScripti (ga.js, analytics.js ja dc.js) teabe jagamist Google Analyticsiga külastuste aktiivsuse kohta.

Lisateavet Google’i privaatsustavade kohta leiate Google’i privaatsuse ja tingimuste veebilehelt: https://policies.google.com/privacy.

Hotjar

Nende privaatsuspoliitikaga saab tutvuda aadressil https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy/.

E-posti turundus

Me võime kasutada teie isikuandmeid, et saata teile uudiskirju, turundus- või reklaammaterjale ja muud teavet, mis võib teile huvi pakkuda. Te võite loobuda mis tahes või kõigi selliste teadete saamisest meilt, järgides meie saadetud e-kirjades toodud tellimuse tühistamise linki või juhiseid või võttes meiega ühendust.

Me võime kasutada e-posti turunduse teenusepakkujaid, et hallata ja saata teile e-kirju.

Mailchimp

Mailchimp on The Rocket Science Group LLC poolt pakutav e-posti turundusteenus.

Lisateavet Mailchimpi privaatsustavade kohta leiate nende privaatsuspoliitikast: https://mailchimp.com/legal/privacy/.

AWeber

AWeber on AWeber Communications’i poolt pakutav e-posti turunduse saatmise teenus.

Lisateavet AWeberi privaatsustavade kohta leiate nende privaatsuspoliitikast: https://www.aweber.com/privacy.htm.

GetResponse

GetResponse on GetResponse’i pakutav e-posti turundusteenus.

Lisateavet GetResponse’i privaatsustavade kohta leiate nende privaatsuspoliitikast: https://www.getresponse.com/legal/privacy.html.

Kasutamine, jõudlus ja muu

Me võime kasutada kolmanda osapoole teenusepakkujaid, et meie teenust paremini täiustada.

Nähtamatu reCAPTCHA

Me kasutame nähtamatut captcha teenust nimega reCAPTCHA. reCAPTCHA-d haldab Google.

Teenus reCAPTCHA võib koguda teie ja teie seadme andmeid turvalisuse eesmärgil.

ReCAPTCHA poolt kogutud teavet hoitakse vastavalt Google’i privaatsuspoliitikale: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/.

GDPR privaatsus

Isikuandmete töötlemise õiguslik alus GDPRi alusel

Me võime töödelda isikuandmeid järgmistel tingimustel:

  • Nõusolek: Te olete andnud oma nõusoleku isikuandmete töötlemiseks ühel või mitmel konkreetsel eesmärgil.
  • Lepingu täitmine: Isikuandmete esitamine on vajalik teiega sõlmitud lepingu täitmiseks ja/või lepingueelsete kohustuste täitmiseks.
  • Õiguslikud kohustused: Isikuandmete töötlemine on vajalik ettevõtte juriidilise kohustuse täitmiseks.
  • Elulised huvid: Isikuandmete töötlemine on vajalik teie või mõne teise füüsilise isiku eluliste huvide kaitsmiseks.
  • Avalikud huvid: Isikuandmete töötlemine on seotud ülesandega, mida täidetakse avalikes huvides või ettevõttele antud avaliku võimu teostamisel.
  • Õigustatud huvid: Isikuandmete töötlemine on vajalik ettevõtte õigustatud huvide tõttu.

Igal juhul aitab ettevõte hea meelega selgitada, milline konkreetne õiguslik alus töötlemisele kehtib, ja eelkõige seda, kas isikuandmete esitamine on seadusest tulenev või lepinguline nõue või lepingu sõlmimiseks vajalik nõue.

Teie õigused GDPRi alusel

Ettevõte kohustub austama Teie isikuandmete konfidentsiaalsust ja tagama, et Te saate kasutada oma õigusi.

Teil on käesoleva privaatsuspoliitika kohaselt ja seadusega, kui olete ELis, õigus:

  • Taotleda juurdepääsu oma isikuandmetele. Õigus pääseda juurde, uuendada või kustutada meie poolt teie kohta käivaid andmeid. Kui see on võimalik, saate oma isikuandmetele juurde pääseda, neid uuendada või nende kustutamist taotleda otse oma konto seadete sektsioonis. Kui te ei suuda neid toiminguid ise teha, võtke meiega ühendust, et aidata teid. See võimaldab teil saada ka koopia teie kohta hoitavatest isikuandmetest.
  • taotleda teie kohta meie valduses olevate isikuandmete parandamist. Teil on õigus lasta parandada mis tahes puudulikku või ebatäpset teavet, mis meil teie kohta on.
  • Teie isikuandmete töötlemise vaidlustamine. See õigus on olemas, kui me tugineme oma töötlemise õigusliku alusena õigustatud huvile ja teie konkreetses olukorras on midagi, mis paneb teid soovima esitada vastuväiteid teie isikuandmete töötlemisele sel põhjusel. Teil on õigus esitada vastuväiteid ka siis, kui me töötleme teie isikuandmeid otseturunduse eesmärgil.
  • Teie isikuandmete kustutamise taotlus. Teil on õigus paluda meil isikuandmed kustutada või eemaldada, kui meil ei ole mõjuvat põhjust nende töötlemist jätkata.
  • taotleda teie isikuandmete edastamist. Me edastame teile või teie valitud kolmandale osapoolele teie isikuandmed struktureeritud, üldkasutatavas ja masinloetavas vormis. Pange tähele, et see õigus kehtib ainult selliste automatiseeritud andmete suhtes, mille kasutamiseks olete algselt andnud meile nõusoleku või kui kasutasime neid andmeid teiega sõlmitud lepingu täitmiseks.
  • Võtke oma nõusolek tagasi. Teil on õigus tühistada oma nõusolek isikuandmete kasutamiseks. Kui te võtate oma nõusoleku tagasi, ei pruugi meil olla võimalik pakkuda teile juurdepääsu teatud konkreetsetele teenuse funktsioonidele.

Teie GDPRi kohaste andmekaitseõiguste kasutamine

Te võite kasutada oma juurdepääsu-, parandamis-, tühistamis- ja vastulausete esitamise õigust, võttes meiega ühendust. Pange tähele, et enne sellistele päringutele vastamist võime paluda teil oma isikusamasust kontrollida. Kui te esitate taotluse, anname endast parima, et vastata teile võimalikult kiiresti.

Teil on õigus esitada andmekaitseasutusele kaebus meie poolt teie isikuandmete kogumise ja kasutamise kohta. Kui asute Euroopa Majanduspiirkonnas (EMP), võtke lisateabe saamiseks ühendust oma kohaliku andmekaitseasutusega EMPs.

Facebooki fännileht

Facebooki fännilehe vastutav töötleja

Ettevõte on teie Teenuse kasutamise käigus kogutud isikuandmete vastutav töötleja. Facebooki fännilehe operaatorina on ettevõte ja sotsiaalvõrgustiku Facebook operaator ühised vastutavad isikud.

Ettevõte on sõlminud Facebookiga lepingud, milles on muu hulgas määratletud Facebooki fännilehe kasutamise tingimused. Need tingimused põhinevad peamiselt Facebooki kasutustingimustel: https://www.facebook.com/terms.php.

Lisateavet selle kohta, kuidas Facebook isiklikke andmeid haldab, leiate Facebooki privaatsuspoliitikast https://www.facebook.com/policy.php või võtke Facebookiga ühendust veebis või posti teel: Facebook, Inc. ATTN, Privacy Operations, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, Ameerika Ühendriigid.

Facebook Insights

Kasutame Facebooki Insights funktsiooni seoses Facebooki fännilehe toimimisega ja GDPRi alusel, et saada anonüümseid statistilisi andmeid Meie kasutajate kohta.

Selleks paigutab Facebook meie Facebooki fännilehte külastava kasutaja seadmesse küpsise. Iga küpsis sisaldab unikaalset tunnuskoodi ja jääb aktiivseks kaheks aastaks, välja arvatud juhul, kui see kustutatakse enne selle perioodi lõppu.

Facebook saab, salvestab ja töötleb küpsisesse salvestatud teavet, eriti kui kasutaja külastab Facebooki teenuseid, teiste Facebooki fännilehe liikmete pakutavaid teenuseid ja teiste Facebooki teenuseid kasutavate ettevõtete teenuseid.

Lisateavet Facebooki privaatsustavade kohta leiate Facebooki privaatsuspoliitikast siin: https://www.facebook.com/full_data_use_policy.

Teie California privaatsusõigused (California seadus “Shine the Light”)

California tsiviilseadustiku paragrahvi 1798 (California Shine the Light seadus) kohaselt võivad California elanikud, kellel on meiega püsiv ärisuhe, taotleda kord aastas teavet oma isikuandmete jagamise kohta kolmandate osapooltega nende otseturunduse eesmärgil.

Kui soovite taotleda lisateavet California Shine the Light’i seaduse alusel ja kui olete California elanik, võite meiega ühendust võtta, kasutades allpool esitatud kontaktandmeid.

California alaealiste kasutajate privaatsusõigused (California Business and Professions Code paragrahv 22581)

California Business and Professions Code paragrahv 22581 lubab alla 18-aastastel California elanikel, kes on veebipõhiste veebisaitide, teenuste või rakenduste registreeritud kasutajad, taotleda ja saada nende poolt avalikult avaldatud sisu või teabe eemaldamist.

Selliste andmete eemaldamise taotlemiseks ja kui olete California elanik, võite meiega ühendust võtta, kasutades allpool esitatud kontaktandmeid ja lisades oma kontoga seotud e-posti aadressi.

Olge teadlik, et teie taotlus ei taga veebis avaldatud sisu või teabe täielikku või kõikehõlmavat eemaldamist ning et seadus ei pruugi teatud asjaoludel lubada või nõuda eemaldamist.

Lingid teistele veebisaitidele

Meie teenus võib sisaldada linke teistele veebisaitidele, mida me ei halda. Kui klõpsate kolmanda osapoole lingile, suunatakse teid selle kolmanda osapoole veebilehele. Soovitame tungivalt tutvuda iga külastatava saidi privaatsuspoliitikaga.

Me ei kontrolli ega vastuta kolmandate osapoolte saitide või teenuste sisu, privaatsuspoliitikate või tavade eest.

Muudatused käesolevasse privaatsuspoliitikasse

Me võime oma privaatsuspoliitikat aeg-ajalt ajakohastada. Me teavitame teid kõigist muudatustest, avaldades uue privaatsuspoliitika sellel leheküljel.

Enne muudatuse jõustumist anname teile sellest teada e-kirja ja/või silmatorkava teate meie teenuses ning uuendame käesoleva privaatsuspoliitika ülaosas olevat “Viimati uuendatud” kuupäeva.

Soovitame teil perioodiliselt vaadata käesolevat privaatsuspoliitikat läbi, et teha selles muudatusi. Käesoleva privaatsuspoliitika muudatused jõustuvad siis, kui need avaldatakse sellel leheküljel.

Võtke meiega ühendust

Kui teil on küsimusi käesoleva privaatsuspoliitika kohta, võite meiega ühendust võtta:

E-posti teel: info[at]btcloophole.app

Külastades seda lehekülge meie kodulehel: https://btcloophole.cloud

Telefoninumbri järgi: +65 6808 5888