Πολιτική απορρήτου

Τελευταία ενημέρωση: Ιουνίου 2023

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τις πολιτικές και τις διαδικασίες μας σχετικά με τη συλλογή, τη χρήση και την αποκάλυψη των πληροφοριών σας όταν χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία και σας ενημερώνει για τα δικαιώματά σας στο απόρρητο και τον τρόπο με τον οποίο σας προστατεύει ο νόμος.

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να παρέχουμε και να βελτιώνουμε την Υπηρεσία. Με τη χρήση της Υπηρεσίας, συμφωνείτε με τη συλλογή και χρήση των πληροφοριών σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική απορρήτου.

Ερμηνεία και ορισμοί

Ερμηνεία

Οι λέξεις των οποίων το αρχικό γράμμα είναι κεφαλαίο έχουν έννοιες που ορίζονται υπό τους ακόλουθους όρους. Οι ακόλουθοι ορισμοί έχουν την ίδια έννοια, ανεξάρτητα από το αν εμφανίζονται στον ενικό ή στον πληθυντικό αριθμό.

Ορισμοί

Για τους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου:

Λογαριασμός: ένας μοναδικός λογαριασμός που δημιουργείται για εσάς για να έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία μας ή σε τμήματα της Υπηρεσίας μας.

Η Εταιρεία (αναφέρεται είτε ως «η Εταιρεία», «Εμείς», «Εμείς» ή «Δικοί μας» στην παρούσα Συμφωνία) αναφέρεται στο GPT Serax V2, 1 Raffles Place, Singapore, 048616 .

Για τους σκοπούς του ΓΚΠΔ, η Εταιρεία είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων.

Τα cookies είναι μικρά αρχεία που τοποθετούνται στον υπολογιστή, την κινητή συσκευή ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή σας από έναν ιστότοπο και περιέχουν λεπτομέρειες σχετικά με το ιστορικό περιήγησής σας στον εν λόγω ιστότοπο, μεταξύ πολλών άλλων χρήσεων.

Η χώρα αναφέρεται στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων, για τους σκοπούς του ΓΚΠΔ (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων), αναφέρεται στην Εταιρεία ως το νομικό πρόσωπο που καθορίζει μόνο του ή από κοινού με άλλους τους σκοπούς και τα μέσα επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων.

Ως Συσκευή νοείται οποιαδήποτε συσκευή που μπορεί να έχει πρόσβαση στην Υπηρεσία, όπως ένας υπολογιστής, ένα κινητό τηλέφωνο ή ένα ψηφιακό tablet.

Το Facebook Fan Page είναι ένα δημόσιο προφίλ με το όνομα GPT Serax V2 FB Page που δημιουργήθηκε ειδικά από την Εταιρεία στο κοινωνικό δίκτυο Facebook.

Προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που αφορά ένα ταυτοποιημένο ή αναγνωρίσιμο άτομο.

Για τους σκοπούς του ΓΚΠΔ, ως Προσωπικά Δεδομένα νοείται κάθε πληροφορία που σας αφορά, όπως ένα όνομα, ένας αριθμός ταυτότητας, δεδομένα τοποθεσίας, διαδικτυακό αναγνωριστικό ή ένας ή περισσότεροι παράγοντες που σχετίζονται με τη φυσική, φυσιολογική, γενετική, ψυχική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα.

Η Υπηρεσία αναφέρεται στον Ιστότοπο.

Πάροχος υπηρεσιών: κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που επεξεργάζεται τα δεδομένα για λογαριασμό της Εταιρείας. Αναφέρεται σε τρίτες εταιρείες ή άτομα που απασχολούνται από την Εταιρεία για να διευκολύνουν την Υπηρεσία, να παρέχουν την Υπηρεσία για λογαριασμό της Εταιρείας, να εκτελούν υπηρεσίες σχετικές με την Υπηρεσία ή να βοηθούν την Εταιρεία στην ανάλυση του τρόπου χρήσης της Υπηρεσίας. Για τους σκοπούς του ΓΚΠΔ, οι πάροχοι υπηρεσιών θεωρούνται εκτελούντες την επεξεργασία δεδομένων.

Η Υπηρεσία Κοινωνικών Μέσων Τρίτων αναφέρεται σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα κοινωνικού δικτύου μέσω της οποίας ο Χρήστης μπορεί να συνδεθεί ή να δημιουργήσει λογαριασμό για να χρησιμοποιήσει την Υπηρεσία.

Τα Δεδομένα Χρήσης αναφέρονται σε δεδομένα που συλλέγονται αυτόματα, είτε δημιουργούνται από τη χρήση της Υπηρεσίας είτε από την ίδια την υποδομή της Υπηρεσίας (για παράδειγμα, η διάρκεια μιας επίσκεψης σε μια σελίδα).

Ο ιστότοπος αναφέρεται στο GPT Serax V2, προσβάσιμο από https://btcloophole.cloud

Εσείς σημαίνει το άτομο που έχει πρόσβαση ή χρησιμοποιεί την Υπηρεσία ή την εταιρεία ή άλλη νομική οντότητα για λογαριασμό της οποίας το άτομο έχει πρόσβαση ή χρησιμοποιεί την Υπηρεσία, ανάλογα με την περίπτωση.

Σύμφωνα με τον GDPR (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων), μπορείτε να αναφέρεστε ως Υποκείμενο των Δεδομένων ή ως Χρήστης, καθώς είστε το άτομο που χρησιμοποιεί την Υπηρεσία.

Συλλογή και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων

Τύποι δεδομένων που συλλέγονται

Προσωπικά δεδομένα

Κατά τη χρήση της Υπηρεσίας μας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παράσχετε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή να σας ταυτοποιήσουμε. Οι πληροφορίες που μπορούν να ταυτοποιηθούν προσωπικά μπορεί να περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Όνομα και επώνυμο

Αριθμός τηλεφώνου

Δεδομένα χρήσης

Δεδομένα χρήσης

Τα Δεδομένα Χρήσης συλλέγονται αυτόματα κατά τη χρήση της Υπηρεσίας.

Τα Δεδομένα Χρήσης ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως η διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet της Συσκευής σας (π.χ. διεύθυνση IP), ο τύπος του προγράμματος περιήγησης, η έκδοση του προγράμματος περιήγησης, οι σελίδες της Υπηρεσίας μας που επισκέπτεστε, η ώρα και η ημερομηνία της επίσκεψής σας, ο χρόνος που δαπανάται σε αυτές τις σελίδες, μοναδικά αναγνωριστικά συσκευής και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.

Όταν αποκτάτε πρόσβαση στην Υπηρεσία από ή μέσω κινητής συσκευής, ενδέχεται να συλλέγουμε ορισμένες πληροφορίες αυτόματα, όπως, ενδεικτικά, τον τύπο της κινητής συσκευής που χρησιμοποιείτε, το μοναδικό αναγνωριστικό της κινητής συσκευής σας, τη διεύθυνση IP της κινητής συσκευής σας, το λειτουργικό σύστημα της κινητής συσκευής σας, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο που χρησιμοποιείτε, μοναδικά αναγνωριστικά συσκευής και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.

Ενδέχεται επίσης να συλλέγουμε πληροφορίες που στέλνει το πρόγραμμα περιήγησής σας κάθε φορά που επισκέπτεστε την Υπηρεσία μας ή όταν έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία από ή μέσω κινητής συσκευής.

Τεχνολογίες παρακολούθησης και cookies

Χρησιμοποιούμε Cookies και παρόμοιες τεχνολογίες παρακολούθησης για να παρακολουθούμε τη δραστηριότητα στην Υπηρεσία μας και να αποθηκεύουμε ορισμένες πληροφορίες. Οι τεχνολογίες παρακολούθησης που χρησιμοποιούνται είναι beacons, tags και scripts για τη συλλογή και παρακολούθηση πληροφοριών και για τη βελτίωση και ανάλυση της Υπηρεσίας μας.

Μπορείτε να δώσετε εντολή στο πρόγραμμα περιήγησής σας να απορρίπτει όλα τα Cookies ή να υποδεικνύει πότε αποστέλλεται ένα Cookie. Ωστόσο, εάν δεν αποδέχεστε τα Cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα τμήματα της Υπηρεσίας μας.

Τα cookies μπορεί να είναι “μόνιμα” ή “cookies συνόδου”. Τα μόνιμα Cookies παραμένουν στον προσωπικό σας υπολογιστή ή την κινητή σας συσκευή όταν βγαίνετε εκτός σύνδεσης, ενώ τα Cookies συνεδρίας διαγράφονται μόλις κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Μάθετε περισσότερα για τα cookies: Όλα για τα cookies.

Χρησιμοποιούμε τόσο τα Cookies περιόδου λειτουργίας όσο και τα μόνιμα Cookies για τους σκοπούς που αναφέρονται παρακάτω:

Απαραίτητα / Απαραίτητα Cookies

Τύπος: Κατηγορία: Cookies συνόδου

Διοικείται από: Us

Σκοπός: Αυτά τα Cookies είναι απαραίτητα για να σας παρέχουν τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες μέσω του Ιστότοπου και για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε ορισμένες από τις λειτουργίες του. Βοηθούν στην πιστοποίηση της ταυτότητας των χρηστών και στην αποτροπή της δόλιας χρήσης λογαριασμών χρηστών. Χωρίς αυτά τα Cookies, οι υπηρεσίες που ζητήσατε δεν μπορούν να παρασχεθούν και χρησιμοποιούμε αυτά τα Cookies μόνο για να σας παρέχουμε αυτές τις υπηρεσίες.

Πολιτική Cookies / Ανακοίνωση Αποδοχή Cookies

Τύπος: Cookies: Επίμονα Cookies

Διοικείται από: Us

Σκοπός: Αυτά τα cookies προσδιορίζουν εάν οι χρήστες έχουν αποδεχθεί τη χρήση cookies στον ιστότοπο.

Cookies λειτουργικότητας

Τύπος: Cookies: Επίμονα Cookies

Διοικείται από: Us

Σκοπός: Αυτά τα Cookies μας επιτρέπουν να θυμόμαστε τις επιλογές που κάνετε όταν χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο, όπως να θυμόμαστε τα στοιχεία σύνδεσής σας ή τη γλωσσική σας προτίμηση. Ο σκοπός αυτών των Cookies είναι να σας παρέχουν μια πιο προσωπική εμπειρία και να αποφεύγετε να εισάγετε εκ νέου τις προτιμήσεις σας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο.

Cookies παρακολούθησης και απόδοσης

Τύπος: Cookies: Επίμονα Cookies

Διοικείται από: Τρίτα μέρη

Σκοπός: Αυτά τα Cookies χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση πληροφοριών σχετικά με την επισκεψιμότητα στον Ιστότοπο και τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν τον Ιστότοπο. Οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσω αυτών των Cookies μπορεί να σας ταυτοποιήσουν άμεσα ή έμμεσα ως μεμονωμένο επισκέπτη. Αυτό συμβαίνει επειδή οι πληροφορίες που συλλέγονται συνήθως συνδέονται με ένα ψευδώνυμο αναγνωριστικό που σχετίζεται με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση στον Ιστότοπο. Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα Cookies για να δοκιμάσουμε νέες σελίδες, χαρακτηριστικά ή νέες λειτουργίες του Ιστότοπου για να δούμε πώς αντιδρούν οι χρήστες μας σε αυτές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε και τις επιλογές σας όσον αφορά τα cookies, επισκεφθείτε την Πολιτική Cookies ή την ενότητα Cookies της Πολιτικής απορρήτου μας.

Χρήση των προσωπικών σας δεδομένων

Η Εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιήσει τα Προσωπικά Δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Για την παροχή και τη συντήρηση της Υπηρεσίας μας, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης της χρήσης της Υπηρεσίας μας.
  • Για τη διαχείριση του Λογαριασμού σας: για τη διαχείριση της εγγραφής σας ως χρήστης της Υπηρεσίας. Τα Προσωπικά Δεδομένα που παρέχετε μπορούν να σας δώσουν πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες της Υπηρεσίας που είναι διαθέσιμες σε εσάς ως εγγεγραμμένος χρήστης.
  • Για την εκτέλεση μιας σύμβασης: η ανάπτυξη, η συμμόρφωση και η ανάληψη της σύμβασης αγοράς για τα προϊόντα, τα αντικείμενα ή τις υπηρεσίες που έχετε αγοράσει ή για οποιαδήποτε άλλη σύμβαση μαζί μας μέσω της Υπηρεσίας.
  • Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας: Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφωνικών κλήσεων, SMS ή άλλων ισοδύναμων μορφών ηλεκτρονικής επικοινωνίας, όπως οι ειδοποιήσεις push μιας εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα σχετικά με ενημερώσεις ή ενημερωτικές ανακοινώσεις που σχετίζονται με τις λειτουργίες, τα προϊόντα ή τις συμβεβλημένες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των ενημερώσεων ασφαλείας, όταν αυτό είναι απαραίτητο ή εύλογο για την εφαρμογή τους.
  • Για να σας παρέχουμε νέα, ειδικές προσφορές και γενικές πληροφορίες σχετικά με άλλα αγαθά, υπηρεσίες και εκδηλώσεις που προσφέρουμε και είναι παρόμοιες με αυτές που έχετε ήδη αγοράσει ή για τις οποίες έχετε ζητήσει πληροφορίες, εκτός εάν έχετε επιλέξει να μην λαμβάνετε τέτοιες πληροφορίες.
  • Για τη διαχείριση των αιτημάτων σας: Για να παρακολουθούμε και να διαχειριζόμαστε τα αιτήματά σας προς εμάς.

Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Με παρόχους υπηρεσιών: Μπορεί να μοιραστούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες με τους Παρόχους Υπηρεσιών για να παρακολουθούμε και να αναλύουμε τη χρήση της Υπηρεσίας μας, να επικοινωνούμε μαζί σας.
  • Για μεταβιβάσεις επιχειρήσεων: Μπορεί να μοιραστούμε ή να μεταβιβάσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε σχέση με ή κατά τη διάρκεια διαπραγματεύσεων για οποιαδήποτε συγχώνευση, πώληση περιουσιακών στοιχείων της Εταιρείας, χρηματοδότηση ή εξαγορά του συνόλου ή μέρους της επιχείρησής μας σε άλλη εταιρεία.
  • Με συνεργάτες: Στην περίπτωση αυτή θα απαιτήσουμε από τις εν λόγω θυγατρικές να τηρούν την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Οι θυγατρικές εταιρείες περιλαμβάνουν τη μητρική μας εταιρεία και οποιεσδήποτε άλλες θυγατρικές, κοινοπραξίες ή άλλες εταιρείες που ελέγχουμε ή που βρίσκονται υπό κοινό έλεγχο με εμάς.
  • Με επιχειρηματικούς εταίρους: Μπορεί να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τους επιχειρηματικούς μας εταίρους για να σας προσφέρουμε ορισμένα προϊόντα, υπηρεσίες ή προσφορές.
  • Με άλλους χρήστες: όταν μοιράζεστε προσωπικές πληροφορίες ή αλληλεπιδράτε με άλλο τρόπο στους δημόσιους χώρους με άλλους χρήστες, οι πληροφορίες αυτές μπορούν να προβληθούν από όλους τους χρήστες και να διανεμηθούν δημοσίως. Εάν αλληλεπιδράσετε με άλλους χρήστες ή εγγραφείτε μέσω μιας Υπηρεσίας Κοινωνικών Μέσων Τρίτων, οι επαφές σας στην Υπηρεσία Κοινωνικών Μέσων Τρίτων ενδέχεται να δουν το όνομα, το προφίλ, τις φωτογραφίες και την περιγραφή της δραστηριότητάς σας. Ομοίως, άλλοι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν περιγραφές της δραστηριότητάς σας, να επικοινωνούν μαζί σας και να βλέπουν το προφίλ σας.

Διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων

Η Εταιρεία θα διατηρήσει τα Προσωπικά σας Δεδομένα μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα στο βαθμό που είναι απαραίτητο για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις (για παράδειγμα, εάν είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για να συμμορφωθούμε με τους ισχύοντες νόμους), να επιλύσουμε διαφορές και να εφαρμόσουμε τις νομικές μας συμφωνίες και πολιτικές.

Η Εταιρεία θα διατηρήσει επίσης Δεδομένα Χρήσης για εσωτερικούς σκοπούς ανάλυσης. Τα Δεδομένα Χρήσης διατηρούνται γενικά για μικρότερο χρονικό διάστημα, εκτός εάν τα δεδομένα αυτά χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της ασφάλειας ή τη βελτίωση της λειτουργικότητας της Υπηρεσίας μας ή όταν είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε τα δεδομένα αυτά για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.

Μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων

Οι πληροφορίες σας, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, υποβάλλονται σε επεξεργασία στα γραφεία λειτουργίας της Εταιρείας και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος όπου βρίσκονται τα μέρη που εμπλέκονται στην επεξεργασία. Αυτό σημαίνει ότι οι πληροφορίες αυτές ενδέχεται να μεταφερθούν – και να διατηρηθούν – σε υπολογιστές που βρίσκονται εκτός της πολιτείας, της επαρχίας, της χώρας σας ή άλλης κυβερνητικής δικαιοδοσίας, όπου οι νόμοι περί προστασίας δεδομένων ενδέχεται να διαφέρουν από εκείνους της δικαιοδοσίας σας.

Η συγκατάθεσή σας στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, ακολουθούμενη από την υποβολή των εν λόγω πληροφοριών από εσάς, αντιπροσωπεύει τη συμφωνία σας για την εν λόγω μεταφορά.

Η Εταιρεία θα λάβει όλα τα εύλογα αναγκαία μέτρα για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και καμία μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων δεν θα λάβει χώρα σε έναν οργανισμό ή σε μια χώρα, εκτός εάν υπάρχουν επαρκείς έλεγχοι που περιλαμβάνουν την ασφάλεια των δεδομένων σας και άλλων προσωπικών πληροφοριών.

Αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων

Επιχειρηματικές συναλλαγές

Εάν η Εταιρεία συμμετέχει σε συγχώνευση, εξαγορά ή πώληση περιουσιακών στοιχείων, τα Προσωπικά σας Δεδομένα ενδέχεται να μεταφερθούν. Θα σας ειδοποιήσουμε πριν τα Προσωπικά σας Δεδομένα μεταφερθούν και υπαχθούν σε διαφορετική Πολιτική Απορρήτου.

Επιβολή του νόμου

Υπό ορισμένες συνθήκες, η Εταιρεία ενδέχεται να υποχρεωθεί να αποκαλύψει τα Προσωπικά σας Δεδομένα, εάν αυτό απαιτείται από το νόμο ή σε απάντηση σε έγκυρα αιτήματα δημόσιων αρχών (π.χ. δικαστήριο ή κυβερνητική υπηρεσία).

Άλλες νομικές απαιτήσεις

Η Εταιρεία μπορεί να αποκαλύψει τα Προσωπικά σας Δεδομένα με την καλή πίστη ότι η ενέργεια αυτή είναι απαραίτητη για:

  • Συμμόρφωση με μια νομική υποχρέωση.
  • Προστασία και υπεράσπιση των δικαιωμάτων ή της περιουσίας της Εταιρείας.
  • Πρόληψη ή διερεύνηση πιθανών αδικημάτων σε σχέση με την Υπηρεσία.
  • Προστασία της προσωπικής ασφάλειας των χρηστών της Υπηρεσίας ή του κοινού.
  • Προστασία από νομική ευθύνη.

Ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων

Η ασφάλεια των Προσωπικών σας Δεδομένων είναι σημαντική για εμάς, αλλά να θυμάστε ότι καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω του Διαδικτύου ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Παρόλο που προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε εμπορικά αποδεκτά μέσα για την προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλειά τους.

Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

Οι πάροχοι υπηρεσιών έχουν πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα μόνο για την εκτέλεση των καθηκόντων τους για λογαριασμό μας και υποχρεούνται να μην τα αποκαλύπτουν ή να τα χρησιμοποιούν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

Analytics

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών για την παρακολούθηση και την ανάλυση της χρήσης της Υπηρεσίας μας.

Google Analytics

Το Google Analytics είναι μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού που προσφέρεται από την Google και παρακολουθεί και αναφέρει την επισκεψιμότητα του ιστότοπου. Η Google χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγονται για την παρακολούθηση και την παρακολούθηση της χρήσης της Υπηρεσίας μας. Τα δεδομένα αυτά μοιράζονται με άλλες υπηρεσίες της Google. Η Google μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα που συλλέγονται για την προσαρμογή στο πλαίσιο και την εξατομίκευση των διαφημίσεων του δικού της διαφημιστικού δικτύου.

Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη διάθεση της δραστηριότητάς σας στην Υπηρεσία στην Google Analytics εγκαθιστώντας το πρόσθετο πρόγραμμα περιήγησης Google Analytics opt-out. Το πρόσθετο εμποδίζει τη JavaScript του Google Analytics (ga.js, analytics.js και dc.js) να μοιράζεται πληροφορίες με το Google Analytics σχετικά με τη δραστηριότητα των επισκέψεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της Google, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Google Privacy & Terms: https://policies.google.com/privacy

Hotjar

Η πολιτική απορρήτου τους μπορεί να προβληθεί στη διεύθυνση https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy/

Μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας με ενημερωτικά δελτία, υλικό μάρκετινγκ ή προώθησης και άλλες πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη οποιασδήποτε ή όλων αυτών των επικοινωνιών από εμάς ακολουθώντας το σύνδεσμο ή τις οδηγίες διαγραφής που παρέχονται σε οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλουμε ή επικοινωνώντας μαζί μας.

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε παρόχους υπηρεσιών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη διαχείριση και την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε εσάς.

Mailchimp

Το Mailchimp είναι μια υπηρεσία αποστολής email marketing που παρέχεται από την The Rocket Science Group LLC.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της Mailchimp, επισκεφθείτε την πολιτική απορρήτου της: https://mailchimp.com/legal/privacy/

AWeber

Το AWeber είναι μια υπηρεσία αποστολής email marketing που παρέχεται από την AWeber Communications.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της AWeber, επισκεφθείτε την πολιτική απορρήτου της: https://www.aweber.com/privacy.htm

GetResponse

Το GetResponse είναι μια υπηρεσία αποστολής email marketing που παρέχεται από την GetResponse.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της GetResponse, επισκεφθείτε την πολιτική απορρήτου της: https://www.getresponse.com/legal/privacy.html

Χρήση, επιδόσεις και διάφορα

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών για την καλύτερη βελτίωση της υπηρεσίας μας.

Αόρατο reCAPTCHA

Χρησιμοποιούμε μια αόρατη υπηρεσία captcha που ονομάζεται reCAPTCHA. Το reCAPTCHA λειτουργεί από την Google.

Η υπηρεσία reCAPTCHA μπορεί να συλλέγει πληροφορίες από εσάς και από τη Συσκευή σας για λόγους ασφαλείας.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται από το reCAPTCHA διατηρούνται σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου της Google: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

GDPR Ιδιωτικότητα

Νομική βάση για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ

Μπορούμε να επεξεργαζόμαστε Προσωπικά Δεδομένα υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

  • Συναίνεση: Έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων για έναν ή περισσότερους συγκεκριμένους σκοπούς.
  • Εκτέλεση σύμβασης: Η παροχή Προσωπικών Δεδομένων είναι απαραίτητη για την εκτέλεση μιας συμφωνίας μαζί σας ή/και για τυχόν προσυμβατικές υποχρεώσεις.
  • Νομικές υποχρεώσεις: Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με νομική υποχρέωση στην οποία υπόκειται η Εταιρεία.
  • Ζωτικά συμφέροντα: Η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων είναι απαραίτητη για την προστασία των ζωτικών συμφερόντων σας ή άλλου φυσικού προσώπου.
  • Δημόσια συμφέροντα: Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων σχετίζεται με έργο που εκτελείται προς το δημόσιο συμφέρον ή κατά την άσκηση δημόσιας εξουσίας που έχει ανατεθεί στην Εταιρεία.
  • Δικαιολογημένα συμφέροντα: Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των νόμιμων συμφερόντων που επιδιώκει η Εταιρεία.

Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρεία θα σας βοηθήσει ευχαρίστως να διευκρινίσετε τη συγκεκριμένη νομική βάση που ισχύει για την επεξεργασία, και ιδίως εάν η παροχή Προσωπικών Δεδομένων αποτελεί νόμιμη ή συμβατική απαίτηση ή απαίτηση που είναι απαραίτητη για τη σύναψη σύμβασης.

Τα δικαιώματά σας βάσει του ΓΚΠΔ

Η Εταιρεία δεσμεύεται να σέβεται την εμπιστευτικότητα των Προσωπικών σας Δεδομένων και να εγγυάται ότι μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας.

Έχετε το δικαίωμα σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και βάσει του νόμου, εάν βρίσκεστε εντός της ΕΕ, να:

  • Ζητήστε πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα. Το δικαίωμα πρόσβασης, ενημέρωσης ή διαγραφής των πληροφοριών που έχουμε για εσάς. Όποτε είναι δυνατόν, μπορείτε να έχετε πρόσβαση, να ενημερώνετε ή να ζητάτε τη διαγραφή των Προσωπικών σας Δεδομένων απευθείας στην ενότητα “Ρυθμίσεις λογαριασμού”. Εάν δεν μπορείτε να εκτελέσετε μόνοι σας αυτές τις ενέργειες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε. Αυτό σας επιτρέπει επίσης να λάβετε αντίγραφο των Προσωπικών Δεδομένων που διατηρούμε για εσάς.
  • Να ζητήσετε διόρθωση των Προσωπικών Δεδομένων που διατηρούμε για εσάς. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση τυχόν ελλιπών ή ανακριβών πληροφοριών που διατηρούμε για εσάς.
  • Ένσταση στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό το δικαίωμα υφίσταται όταν βασιζόμαστε στο έννομο συμφέρον ως νομική βάση για την επεξεργασία μας και υπάρχει κάτι στην ιδιαίτερη κατάστασή σας που σας κάνει να θέλετε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων για αυτόν τον λόγο. Έχετε επίσης το δικαίωμα να αντιταχθείτε όταν επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ.
  • Να ζητήσετε τη διαγραφή των Προσωπικών σας Δεδομένων. Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε ή να αφαιρέσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα όταν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να συνεχίσουμε την επεξεργασία τους.
  • Να ζητήσετε τη διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων. Θα παρέχουμε σε εσάς ή σε τρίτους που έχετε επιλέξει τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο, αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο. Λάβετε υπόψη ότι το δικαίωμα αυτό ισχύει μόνο για αυτοματοποιημένες πληροφορίες για τις οποίες αρχικά δώσατε τη συγκατάθεσή σας να τις χρησιμοποιήσουμε ή όταν χρησιμοποιήσαμε τις πληροφορίες για να εκτελέσουμε μια σύμβαση μαζί σας.
  • Ανάκληση της συγκατάθεσής σας. Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων. Εάν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε πρόσβαση σε ορισμένες συγκεκριμένες λειτουργίες της Υπηρεσίας.

Άσκηση των δικαιωμάτων σας GDPR για την προστασία δεδομένων

Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας πρόσβασης, διόρθωσης, ακύρωσης και εναντίωσης επικοινωνώντας μαζί μας. Σημειώστε ότι ενδέχεται να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας πριν απαντήσουμε σε τέτοια αιτήματα. Εάν υποβάλετε ένα αίτημα, θα προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε σε μια Αρχή Προστασίας Δεδομένων σχετικά με τη συλλογή και τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων από εμάς. Για περισσότερες πληροφορίες, εάν βρίσκεστε στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ), επικοινωνήστε με την τοπική αρχή προστασίας δεδομένων στον ΕΟΧ.

Facebook Fan Page

Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων για τη σελίδα ανεμιστήρων στο Facebook

Η Εταιρεία είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων που συλλέγονται κατά τη χρήση της Υπηρεσίας. Ως διαχειριστής της Σελίδας θαυμαστών του Facebook, η Εταιρεία και ο διαχειριστής του κοινωνικού δικτύου Facebook είναι από κοινού υπεύθυνοι επεξεργασίας.

Η Εταιρεία έχει συνάψει συμφωνίες με το Facebook που καθορίζουν, μεταξύ άλλων, τους όρους χρήσης της Σελίδας Φιλάθλου στο Facebook. Αυτοί οι όροι βασίζονται κυρίως στους Όρους υπηρεσίας του Facebook: https://www.facebook.com/terms.php

Επισκεφθείτε την Πολιτική απορρήτου του Facebook https://www.facebook.com/policy.php για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο το Facebook διαχειρίζεται τα Προσωπικά δεδομένα ή επικοινωνήστε με το Facebook online ή μέσω ταχυδρομείου: Facebook, Inc. ATTN, Privacy Operations, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, Ηνωμένες Πολιτείες.

Facebook Insights

Χρησιμοποιούμε τη λειτουργία Facebook Insights σε σχέση με τη λειτουργία της Σελίδας Φιλάθλων του Facebook και βάσει του ΓΚΠΔ, προκειμένου να λάβουμε ανώνυμα στατιστικά δεδομένα σχετικά με τους χρήστες μας.

Για το σκοπό αυτό, το Facebook τοποθετεί ένα cookie στη συσκευή του χρήστη που επισκέπτεται τη σελίδα μας στο Facebook. Κάθε Cookie περιέχει έναν μοναδικό κωδικό αναγνώρισης και παραμένει ενεργό για περίοδο δύο ετών, εκτός εάν διαγραφεί πριν από το τέλος αυτής της περιόδου.

Το Facebook λαμβάνει, καταγράφει και επεξεργάζεται τις πληροφορίες που αποθηκεύονται στο Cookie, ιδίως όταν ο χρήστης επισκέπτεται τις υπηρεσίες του Facebook, τις υπηρεσίες που παρέχονται από άλλα μέλη της Σελίδας Φιλάθλων του Facebook και τις υπηρεσίες άλλων εταιρειών που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του Facebook.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου του Facebook, επισκεφθείτε την Πολιτική απορρήτου του Facebook εδώ: https://www.facebook.com/full_data_use_policy

Τα δικαιώματα απορρήτου σας στην Καλιφόρνια (νόμος Shine the Light της Καλιφόρνια)

Σύμφωνα με το άρθρο 1798 του Αστικού Κώδικα της Καλιφόρνιας (νόμος της Καλιφόρνιας “Shine the Light”), οι κάτοικοι της Καλιφόρνιας με καθιερωμένη επιχειρηματική σχέση μαζί μας μπορούν να ζητούν πληροφορίες μία φορά το χρόνο σχετικά με την κοινοποίηση των Προσωπικών τους Δεδομένων σε τρίτους για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ των τρίτων.

Αν θέλετε να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες σύμφωνα με το νόμο Shine the Light της Καλιφόρνια και αν είστε κάτοικος Καλιφόρνιας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται παρακάτω.

Δικαιώματα απορρήτου για ανήλικους χρήστες στην Καλιφόρνια (California Business and Professions Code Section 22581)

Το τμήμα 22581 του Κώδικα Επιχειρήσεων και Επαγγελμάτων της Καλιφόρνια επιτρέπει στους κατοίκους της Καλιφόρνιας ηλικίας κάτω των 18 ετών που είναι εγγεγραμμένοι χρήστες διαδικτυακών ιστότοπων, υπηρεσιών ή εφαρμογών να ζητούν και να επιτυγχάνουν την αφαίρεση περιεχομένου ή πληροφοριών που έχουν δημοσιεύσει δημόσια.

Για να ζητήσετε την αφαίρεση αυτών των δεδομένων, και αν είστε κάτοικος Καλιφόρνιας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται παρακάτω και να συμπεριλάβετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με το λογαριασμό σας.

Λάβετε υπόψη ότι το αίτημά σας δεν εγγυάται την πλήρη ή ολοκληρωμένη αφαίρεση του περιεχομένου ή των πληροφοριών που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο και ότι ο νόμος ενδέχεται να μην επιτρέπει ή να μην απαιτεί την αφαίρεση σε ορισμένες περιπτώσεις.

Σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους

Η Υπηρεσία μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που δεν λειτουργούν από εμάς. Εάν κάνετε κλικ σε σύνδεσμο τρίτου μέρους, θα μεταφερθείτε στον ιστότοπο του εν λόγω τρίτου μέρους. Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε την Πολιτική Απορρήτου κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε.

Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές οποιουδήποτε ιστότοπου ή υπηρεσίας τρίτου μέρους.

Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου

Ενδέχεται να ενημερώνουμε την Πολιτική απορρήτου μας από καιρό σε καιρό. Θα σας ειδοποιήσουμε για οποιεσδήποτε αλλαγές δημοσιεύοντας τη νέα Πολιτική Απορρήτου σε αυτή τη σελίδα.

Θα σας ενημερώσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και/ή μιας ευδιάκριτης ειδοποίησης στην Υπηρεσία μας, πριν τεθεί σε ισχύ η αλλαγή και θα ενημερώσουμε την ημερομηνία “Τελευταία ενημέρωση” στο επάνω μέρος της παρούσας Πολιτικής απορρήτου.

Σας συμβουλεύουμε να επανεξετάζετε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου περιοδικά για τυχόν αλλαγές. Οι αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου ισχύουν από τη στιγμή που δημοσιεύονται σε αυτή τη σελίδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Με email: info[at]btcloophole.app

Επισκεπτόμενοι αυτή τη σελίδα στην ιστοσελίδα μας: https://btcloophole.cloud

Με αριθμό τηλεφώνου: +65 6808 5888